Verhaal van Rio

De radiatoren van Rio

Rio (@mostlymosi) heeft een kleurrijk en speels interieur. Er zijn veel planten en originele objecten te vinden in haar huis. Een stijl waar je vrolijk van wordt! Voor haar radiatoren had ze echter nog geen geschikte oplossing gevonden. Ze vormden al jarenlang een doorn in het oog, maar vloerverwarming was geen geschikte keuze. Toen ze de radiatorbekleding van Sentimo tegen kwam was er eindelijk een manier om deze dingen uit het zicht te krijgen. Ze koos er dan ook voor om zowel de radiator in de woonkamer als in de slaapkamer te bekleden.

Radiatorbekleding bestellen

De bekleding was via de handige configurator op de website snel samen te stellen. Het opmeten wordt hier duidelijk uitgelegd. Daarbij wordt ook gelijk duidelijk welke keuzes er zijn voor het mee bekleden van de radiatorknop. De radiatoren van Rio hebben namelijk beide een (standaard) radiatorknop die omhoog gericht staat. Deze konden door middel van ophoogsetjes gemakkelijk weggewerkt worden onder de bekleding. Dit zorgt voor een extra strakke afwerking!


*De ophoogsetjes worden automatisch aan je bestelling toegevoegd als je aangeeft dat de standaard radiatorknop naar boven gericht staat.

De slaapkamer 

In de slaapkamer koos Rio voor een opvallende kleur, namelijk de kleur RAL 6021 bleekgroen. En wat staat dat mooi! De groene kleur komt terug in het behang, de planten en de accessoires. Een groene radiatorbekleding maakt de ruimte dus helemaal af. Wist je trouwens dat groene tinten in de slaapkamer zorgen voor een rustgevend effect? Het kan soms zelfs je nachtrust verbeteren. In deze blog schreven we er meer over. Ook gaan voor een kleurtje? Met onze kleurstalen bepaal je snel en gemakkelijke de perfecte kleur!

Kies jouw kleurstalen

Voor

Na

Radiatorbekleding maakt het plaatje compleet

Toen de bekledingen thuis werden bezorgd, zaten ze na een half uurtje op de radiatoren gemonteerd. De bijgeleverde handleiding vertelde precies hoe het moest, en door middel van de magneten kon de bekleding er gemakkelijk opgeklikt worden. Het creëerde binnen een paar stappen een wereld van verschil. Zowel de woonkamer als de slaapkamer zijn nu helemaal af.

Durf jij ook voor een groene bekleding te kiezen? Stel dan nu je eigen radiatorbekleding samen!