Verhaal van Marrit

Het knusse huis van Marrit (Instagram: @donebymyselfblog) heeft een complete make-over ondergaan. En wat voor een! Het interieur is gezellig, kleurrijk (veel roze!) en bestaat uit veel chique en vintage elementen. Het is een stijl waar je een tikkeltje lef voor nodig hebt, maar bij Marrit klopt alles tot in de puntjes.

"Tijdens onze verbouwing ging ik op zoek naar een mooie manier om onze radiatoren te verbloemen. Online kwam ik bij Sentimo terecht en ik was direct verliefd: mooie designs én simpel te installeren. Precies wat we zochten! Ik bestelde online kleurstaaltjes en zo kwamen we voor de woonkamer uit op "Salty Sea". Omdat je de kleurstaaltjes thuis ontvangt, kun je ze direct in de desbetreffende ruimte testen, heel fijn! Voor de woonkamer gingen we voor het "Solid" ontwerp, voor een strakke look."

Er waren meerdere plekken in het huis waar Marrit de radiatoren wilde aanpakken, waaronder de woonkamer en de eethoek. Om te maten hiervan op te nemen koos ze daarom voor de opmeetservice via een videogesprek. Tijdens een videogesprek loop je samen met een van onze inmeetadviseurs langs alle radiatoren zodat je onder begeleiding alles kan opmeten.

"Het videogesprek met de medewerker om alle maten door te bespreken verliep erg soepel, en erg fijn dat hij zo meedacht met onze ideeën en mogelijkheden. Het geeft een extra zekerheid dat het goed opgemeten wordt, voor het beste resultaat."

Kies ook voor de opmeetservice

Before

After

"De uitstraling van deze radiotoren met de nieuwe ombouw is veel rustiger en gaan nu op in het interieur. Geen stoorzender meer, maar een mooie toevoeging."

OOK JOUW RADIATOREN EEN MAKE-OVER GEVEN?

Stel jouw ombouw samen