Verhaal van Danielle

Danielle is blogger en fotograaf. Op haar Instagram (@ellefotografie) zie je de mooiste foto's van haar dromerige interieur. Lichte natureltinten vormen hier de basis. Haar huis is inmiddels bijna af. Voor de laatste afwerkingen kwam ze terecht bij Sentimo voor de radiatoren. Hier deelt ze haar verhaal.

"Eindelijk begint ons huis steeds meer af te raken! Het zijn nu juist de afwerkingen die het verschil maken. Daarom hebben we ervoor gekozen om onze radiatoren in de keuken te bekleden en wauw, ik wist niet dat het zoveel effect zou hebben ..."

Hoe kwam Danielle bij Sentimo terecht?

"Via het internet. Nadat we een afspraak hadden gemaakt om in te meten, kwam er een medewerker om dit te doen. Wellicht hadden we dit ook zelf kunnen doen, maar we vonden dit wel een super fijne extra service. Na ongeveer twee weken kwam de radiatorbekleding binnen. Super netjes verpakt en met duidelijke instructies. Daarna de magneetjes op de oude radiator en je schuift zo de bekleding eroverheen. Wat een enorm verschil, ik vind het echt fantastisch dat het zoveel en zo'n mooi resultaat geeft."

Kleuren

"Uiteraard was ik in twijfel over de kleuren die ik wilde bestellen. Er zijn namelijk behoorlijk wat RAL kleuren. Naast standaard wit is er roze, geel, beige, zwart, blauw ... Voor elk interieur een passende kleur. Aangezien wij een bloemetjesbehang hebben, leek het me mooi om voor een kleur uit het behang te gaan. Dit is een beige-achtige tint geworden. Aan de andere kant is de muur wit, daar hebben we dan ook voor een witte kleur gekozen. De derde muur heeft een lichte zandkleur en daar hebben we ook weer de kleur van de muur aangehouden. 

Naast alle kleuren heb je ook nog de mogelijkheid om te kiezen voor een hele gladde bekleding (Solid), een bekleding met ornamenten (Classic) en een bekleding met strepen (Groove). Voor de radiatoren bij de eethoek hebben wij voor glad gekozen en voor de radiator aan de andere kant van de keuken hebben we de strepen. Ik vond het wel leuk om aan die muur iets meer structuur aan te brengen."

Het resultaat

"Dat zo'n kleine en simpele ingreep zo'n geweldig resultaat zou opleveren had ik bij voorbaat niet kunnen bedenken. Ik vind het er echt prachtig uitzien, en wat ik al zei: het zijn de puntjes op de i voor ons."
 

IS HET IN JOUW WONING OOK TIJD VOOR DE LAATSTE PUNTJES OP DE I? WE HELPEN JE GRAAG MET INMETEN!