Opmeten

Onze configurator wijst je de weg in het gehele opmeetproces. Heb je toch nog vragen? Dan lees je hier alle antwoorden.

De diepte van de radiator wordt gemeten vanaf de muur tot de voorkant van de radiator. Bekijk de instructievideo voor de complete uitleg over het inmeten van een radiator.
De diepte van de radiator wordt gemeten vanaf de muur tot de voorkant van de radiator. Bekijk de instructievideo voor de complete uitleg over het inmeten van een radiator.
Hoe de lengte van de radiator wordt gemeten is afhankelijk van de knop die op de radiator zit. De configurator zorgt in dit geval voor de juiste instructies aan de hand van jouw keuzes. Bekijk de instructievideo's voor de complete uitleg over het inmeten van een radiator en de knop.
Sommige radiatoren hebben een standaard knop die omhoog gericht staat en hierdoor boven de radiator uitsteekt. Het is mogelijk om deze knop mee te bekleden. Dit doe je door in de configurator aan te geven dat je een 'standaard knop' hebt die 'naar boven' gericht staat en vervolgens de gegeven meetinstructies te volgen. Je krijgt bij deze keuze automatisch een ophoogset bij je bestelling geleverd. Hiermee wordt de gehele bekleding een paar centimeter opgehoogd en zal deze netjes over de knop heen passen. Bekijk de instructievideo's voor de complete uitleg over het inmeten van een radiator en de knop.
Wil je jouw radiator wegwerken inclusief het leidingwerk? Dit is in veel gevallen mogelijk. In de meeste situaties kun je de leidingen in de lengte mee meten. Indien dit niet mogelijk is dan kun je gebruik maken van de standaard uitsparingen. Deze zijn voorgestanst in beide zijpanelen van de bekleding waar bij de radiator de aansluitingen zitten (in de boven- en onderzijde van de zijpanelen). De uitsparingen kan je uitbreken met de hand of een tang op de plek waar je deze nodig hebt. Twijfel je toch over de situatie? Neem dan contact met ons op via het contactformulier en stuur een foto mee van de radiator die je wilt wegwerken.
Dat is mogelijk! Hiervoor kan je een afspraak maken voor de opmeetservice. Je kan kiezen tussen de opmeetservice aan huis (€ 75,-) en de opmeetservice via een videogesprek (€ 15,-). 
Het kan dat de door jou gemeten maten (nog) niet te bestellen zijn op onze website. De configurator stuurt je dan door naar het juiste aanvraagformulier. Via dit formulier kan je een offerte opvragen voor jouw maten.

Niet gevonden wat je zocht?

Staat je antwoord er niet tussen? Geen probleem. Stel hieronder je vraag en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Gaat je vraag over een geplaatste bestelling? Vul dan hier het bestelnummer in. Je vindt deze in de orderbevestiging.
Enter security code:
 Security code

Liever telefonisch contact?

Onze klantenservice is elke werkdag bereikbaar van 9.00 uur tot 17.00 uur via +31 315 688 656.