Bestellen & betalen

Hier kan je alles lezen over het bestelproces en de verschillende betaalmethoden.

De maten van je radiator kun je aan ons doorgeven door de stappen in de configurator door te lopen. Deze laat, aan de hand van de keuzes die je maakt, de juiste meetinstructies zien. Aan de door jou gemeten maten zullen wij de Sentimo maten koppelen.
Wil je graag jouw radiator wegwerken? Het bestellen van een radiatorbekleding is in een paar simpele stappen geregeld. Hier lees je precies hoe het werkt!
Indien je speciale wensen hebt waarvoor wij een radiatorombouw met maatwerk moeten aanpassen dan kan je dit niet bestellen via onze website. Vul het contactformulier in en wij helpen je graag verder. Vergeet niet een foto van je radiator mee te sturen.
De prijs van een radiatorbekleding is afhankelijk van de uitvoering, kleur en afmetingen die je wenst. Zodra je deze gegevens hebt kan je de configurator doorlopen. Deze zal de prijs voor je berekenen. Nog niet helemaal zeker over de maten? Doe dan hier een snelle prijscheck.
De prijzen die op onze website worden getoond zijn inclusief btw.
Nee, het is bij ons niet mogelijk om in termijnen te betalen. Je kan bij het plaatsen van je bestelling kiezen voor één van onze betaalmethoden.
De verzendkosten van jouw bestelling verschijnen in de winkelmand.
Mocht je een bestelling willen annuleren of wijzigen, neem dan contact met ons op via het contactformulier. Dan kijken wij wat wij voor je kunnen betekenen.
Indien wij kortingscodes aanbieden dan kan je deze vinden via onze eigen kanalen zoals de onze website of social media kanalen. Wij verspreiden geen kortingscodes via andere (kortingscode)websites.

Niet gevonden wat je zocht?

Staat je antwoord er niet tussen? Geen probleem. Stel hieronder je vraag en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Gaat je vraag over een geplaatste bestelling? Vul dan hier het bestelnummer in. Je vindt deze in de orderbevestiging.
Enter security code:
 Security code

Liever telefonisch contact?

Onze klantenservice is elke werkdag bereikbaar van 9.00 uur tot 17.00 uur via +31 315 688 656.