Opmeetservice via videogesprek

Twijfel je over hoe te meten? Of wil je graag advies over de mogelijkheden? Maak dan een afspraak met één van onze opmeetadviseurs. Tijdens een videogesprek zal de adviseur samen met jou de maten van jouw radiator(en) opmeten. De opmeetadviseur noteert de maten en stuurt je direct na de afspraak de offerte per mail toe. 

Hoe werkt het?

Wij verzorgen persoonlijke assistentie tijdens het opmeten van de radiator(en). Één van onze adviseurs zal je door het proces begeleiden en na afloop van de offerte toesturen.

1. Plan je afspraak via onderstaande agenda!
2. Zorg dat je tijdens de call een rolmaat of duimstok bij de hand hebt
3. Zorg ervoor dat je een van de volgende videogesprek programma's hebt geinstalleerd:

  • WhatsApp (video bellen)
  • FaceTime
Wanneer je het formulier hebt ingevuld zullen wij aan de hand van jouw beschikbaarheid een tijdsblok plannen. Een videogesprek duurt ongeveer 30 tot 60 min, afhankelijk van de wensen en het aantal radiatoren. De kosten voor de opmeetservice via videogesprek zijn €15,- incl. btw. Je bent verplicht deze kosten te betalen na afloop van het gesprek.

Kleurstalen
Onze inmeetadviseurs hebben tijdens het videogesprek voorbeelden van kleuren en uitvoeringen ter beschikking om te laten zien. Heb je sterke twijfels over de kleur? Bestel dan op voorhand van het videogesprek kleurstalen zodat je zeker bent over de kleur en deze direct kan doorgeven. 

  Kleurstalen bestellen

Plan hier jouw afspraak