21 maart 2022

Radiatorbekleding in een prachtige herenboerderij

Doe inspiratie op in de prachtige herenboerderij van Sofie. Ze paste radiatorbekleding toe in verschillende kleuren en creëerde een vrolijke sfeer.

Het interieur van Sofie

Hou je van kleurrijk en vintage? Dan moet je echt even een kijkje nemen in het huis van Sofie. Haar gerenoveerde oude herenboerderij heeft een stijl waar je direct vrolijk van wordt. Er is veel kleur en warmte te vinden en de styling is helemaal on point. Iedere ruimte heeft eigenlijk wel iets eigens door de mix van verschillende stijlen die zijn toegepast. Ze deelt er alles over op Instagram via @ooksoof of op haar website www.ooksoof.nl. We liegen niet: het is een huis waar je direct helemaal verliefd op wordt!

Home office

Sofie gaf haar home office een make-over, en voor deze make-over moest ook de grote radiator onder de ramen eraan geloven. Deze radiator is groot en daarom erg opvallend. Na de make-over is deze nogsteeds opvallend, maar dan op een positieve manier. Ze koos voor een metalen radiatorbekleding van Sentimo in de zoete lentekleur RAL 4009 pastelviolet. Een gewaagde keuze, maar perfect voor de kleurrijke stijl die ze toepast in haar home office. Er zijn weinig plekken waar een radiatorbekleding in deze kleur zo goed tot zijn recht komt als op deze plek. Dit is het perfecte bewijs dat een opvallende kleur soms net zo goed (of zelfs beter!) uitpakt dan een neutrale kleur zoals wit. De meubels in deze ruimte sluiten goed aan op de kleur van de radiatorbekleding, wat het een mooi geheel maakt.

Before

After

Eetkamer

Ook in de eetkamer hing een radiator die wel een nieuwe look kon gebruiken. In deze ruimte heeft Sofie gekozen voor een radiatorbekleding in de chique zwarte kleur RAL 9005, die prachtig staat bij de mushroom kleur op de muur. De radiator gaat hierdoor helemaal op in de rest van het interieur en past perfect bij de ander donkere details in deze ruimte. Het plaatsen van een metalen radiatorombouw is maar een kleine aanpassing, maar zorgt hier voor een groot verschil.

Before

After

Kies jij ook voor kleur?

Kunnen de radiatoren in jouw huis ook wel een opknapbeurt gebruiken? Durf dan ook eens te kiezen voor een kleurtje! Om jouw te helpen bij de perfect kleurkeuze kan je kleurstalen bij ons bestellen. Met onze kleurstalen kan je thuis de verschillende opties vergelijken en de kleur kiezen die het beste past in jouw interieur. We dare you to go bold! 

Kleurstalen bestellen