19 september 2017

Radiator ombouw: voor de veiligheid van je kind

De winterperiode zit er weer aan te komen en de verwarming gaat weer aan. Een kind kan zich lelijk branden aan de radiatoren of verwarmingsbuizen. Het is belangrijk om kinderen tegen deze warmte te beschermen door radiatoren goed af te schermen.

Radiatoren kunnen erg heet worden en je kind kan zich hier perongeluk vervelend aan branden. Een gebruikelijke radiator kan namelijk warmer dan 55 graden Celcius worden! De radiatorombouw van Sentimo Safety is speciaal gemaakt voor optimale warmte afgifte en zo ontwikkeld dat de buitenzijde niet warmer dan 30 graden Celcius wordt. Hiermee is de Sentimo Safety geschikt voor alle kinderdagverblijven en huizen, zodat kinderen zorgeloos kunnen ravotten.
 
Ondanks het reduceren van de temperatuur aan de buitenzijde van de Sentimo Safety is er nauwelijks sprake van warmteverlies. Door de open constructie aan boven- en onderzijde blijft de convectiewarmte van de radiator namelijk gewoon werken. Je huis of instelling blijft dan nog steeds lekker warm, zonder dat je zorgen hoeft te hebben over brandwonden aan een te warme voorplaat.
 
Kinderen ontdekken de wereld met hand en mond. Dat is dan ook de reden dat de radiator bekleding Sentimo gemakkelijk af te nemen en schoon te maken is. Voor het schoonmaken heb je geen chemisch schoonmaakmiddel nodig wat natuurlijk ideaal is voor je kleintje en zijn of haar gezondheid. 
 
Daarnaast ziet een radiator ombouw van Sentimo er strak uit en geeft het een luxe gevoel. De radiatorombouw van de Safety lijn is speciaal ontwikkeld en biedt zelfs extra veiligheid door afgeronde hoeken. Ondanks al deze toevoegingen worden Sentimo radiatorombouwen per stuk gemaakt. Hierdoor is het mogelijk gewoon te kiezen uit alle kleuren en stijlen die Sentimo te bieden heeft.