20 september 2017

Radiator ombouw op maat laten maken? Check hier hoe!

Een radiator staat niet altijd even mooi in huis. Je kan er voor kiezen om ze te vervangen door mooie designradiatoren, maar dit past niet altijd bij je interieur, smaak of budget. Een eenvoudige en goedkopere oplossing is een radiator ombouw.

Radiator ombouw.. het klinkt best lastig: zelf meten, zelf op maat zagen, zelf monteren. Maar het hoeft helemaal niet zo moeilijk te zijn. Sterker nog, met de Sentimo radiatorbekleding is het heel eenvoudig! 

Het inmeten van een Sentimo kan je bijna altijd zelf! Zorg ervoor dat je de juiste tools bij de hand hebt; denk hierbij aan pen, papier en een rolmaatje of meetlint. 

Het enige wat je zelf moet doen is de radiator opmeten en de bekleding plaatsen. Opmeten is met behulp van onze configurator een fluitje van een cent; geef jouw situatie op, en de configurator vertelt jou door middel van afbeeldingen hoe je jouw betreffende radiator moet meten. Ook het monteren is zo gedaan: je plaatst de bekleding over de huidige radiator en deze blijft met behulp van sterke magneten op zijn plek.

Personaliseer jouw ombouw

Op onze website heb je keus uit 20 verschillende kleuren. De meeste kleuren die wij aanbieden zijn RAL-kleuren. Wij maken gebruik van deze kleuren zodat jij ze het beste kunt combineren met de kleuren in jouw woning. 

Ben je niet helemaal zeker van de kleur? Dan is het ook mogelijk om een kleurstaal te bestellen. Dit is een metalen plaatje waarop poedercoating is aangebracht. 


Ben jij al klaar om een Sentimo te bestellen?
Doorloop de stappen op onze website en stel je eigen Sentimo samen.

Sentimo bestellen