05 september 2022

Back to work: tips voor jouw home office

Voor de meesten is de zomervakantie weer voorbij (gevlogen). Tijd om weer in het normale ritme te komen! Misschien betekent dat voor jou wel dat je weer je home office opzoekt. Mocht dat het geval zijn dan helpen wij je graag een handje met het inrichten. Heb je al aan een radiatorbekleding gedacht voor jouw home office?

Een creatieve omgeving zonder teveel afleiding

Creativiteit kan je opwekken door middel van de omgeving. Het klink misschien raar, maar het werkt echt. De omgeving kan jouw gedachten stimuleren. Probeer gebruik te maken van verschillende kleuren en vormen die jou een goed gevoel geven. Jij bent tenslotte diegene die er de hele week moet doorbrengen. Let er wel op dat je niet teveel afleiding creëert. Het is uiteindelijk natuurlijk de bedoeling dat je goed op je taken kunt focussen en niet alleen maar om je heen aan het kijken bent.

Over kleuren gesproken: heb je al aan een kleurrijke radiatorbekleding gedacht? De perfecte manier om kleur te geven aan je saaie home office. En hiermee werk je gelijk die lelijke radiator weg. Bestel kleurstalen en kies de kleur waar je de meeste energie van krijgt.

Kleurstalen bestellen

Opgeruimd staat netjes!

Een goede indeling van een kantoorruimte verschilt per persoon. Het is afhankelijk van de grootte van de ruimte, de hoeveelheid benodigde spullen maar ook van het beroep dat je beoefend. Het belangrijkste is dat jij er lekker kan zitten en je er op je gemakt voelt. Voor de ene betekent dat een perfect opgeruimd bureau, terwijl de ander liever tussen de rommel werkt. Toch wordt het aangeraden om, in ieder geval aan het einde van de dag, alles netjes op te bergen. Op deze manier kan je de volgende dag met een schone lei beginnen. Zorg dus voor genoeg opbergruimte, zodat je alles goed kwijt kunt. Geef spullen daarnaast een vaste opbergplek, zodat ze makkelijk terug te vinden zijn.

De voordelen van planten

Wist je dat planten goed zijn voor de luchtkwaliteit? Ze kunnen er voor zorgen dat jij je beter kan concentreren. Je kan dus beter werken met planten op kantoor en daarnaast zien ze er ook nog eens leuk uit. De groene kleuren zorgen voor een natuurlijk effect. Je brengt hiermee een stukje buiten naar binnen. Dat is mooi meegenomen, vooral als je niet beschikt over een tuin om zo af en toe in te ontspannen.

Handig: je Sentimo radiatorbekleding als magneetbord

Tipje voor thuis! Heb je een Sentimo radiatorbekleding in je home office? Deze is prima te gebruiken als magneetbord. Misschien is het wel een geschikte plek voor je to do lijstje of agenda. Ook kan je er inspirerende foto’s op plakken om een collage te creëren. Dit draagt weer bij aan je creativiteit en inspiratie.

PAST EEN SENTIMO RADIATORBEKLEDING OOK PERFECT IN JOUW KANTOOR?

Bestel je eigen radiatorbekleding