09 januari 2023

5 redenen om voor een radiatorombouw van Sentimo te kiezen

Ben je het zat om tegen de oude radiatoren in huis aan te kijken? Dan ben je wellicht op zoek naar een oplossing om deze uit het zicht te halen. Er zijn talloze manieren om van het vervelende aanzicht van je radiatoren af te komen. Wij geven je graag 5 redenen waarom Sentimo de beste keuze is.

1. Sentimo is een aanwinst voor je interieur

Een Sentimo radiator ombouw zorgt er voor dat de radiator netjes wordt weggewerkt. Dat kan natuurlijk al erg voordelig zijn voor jouw woning en interieur. Maar wist je dat je meer uit een Sentimo kan halen dan alleen een mogelijkheid tot het wegwerken van je radiator? Door het brede aanbod aan kleuren en de verschillende uitvoeringen die verkrijgbaar zijn kun je een radiator echt onderdeel laten zijn van jouw interieur. De radiator hieronder is doormiddel van een Sentimo radiator ombouw omgetoverd tot een echt stijlvol interieurobject.

Maak je radiator onderdeel van je interieur

2. Radiator ombouw: een makkelijke oplossing

Je zou het roer om kunnen gooien door de oude radiatoren de deur uit te doen en te vervangen door nieuwe designradiatoren. Of misschien overweeg je zelfs om vloerverwarming aan te leggen. Maar mocht je opzoek zijn naar een betaalbare en vooral makkelijke oplossing, dan is een Sentimo een echte uitkomst voor jou.

3. Stel jouw radiator ombouw helemaal zelf samen

Voor het samenstellen en het plaatsen van een Sentimo heb je niemand meer nodig dan jezelf. Via onze handige configurator stel jij gemakkelijk je eigen Sentimo samen. Hij geeft precies aan wat je op moet meten om het beste resultaat te krijgen voor jouw specifieke situatie. Het monteren kan vervolgens in enkele simpele stappen met behulp van de bijgeleverde magneten.

Naar de configurator

4. Optimale warmtegeleiding

De radiatorbekleding van Sentimo wordt gemaakt van staal. Dit materiaal zorgt er, in combinatie met de magneten, voor dat de warmte optimaal geleid wordt. Door deze constructie zit de bekleding namelijk strak tegen de radiator. Doormiddel van het rooster aan de bovenkant van de bekleding kan de warme lucht opstijgen.

5. Altijd bereid om jou te helpen!

Mocht je toch nog advies nodig hebben over jouw radiator dan kan je altijd contact op nemen met ons. Van hulp met inmeten tot advies over ontwerpen. 

Contact opnemen