Montagehandleidingen downloaden

Onze handleidingen zitten altijd in de verpakking van de producten. Mocht je deze onverhoopt zijn kwijtgeraakt, dan is het handig om deze te kunnen downloaden. Hier vind je daarom alle handleidingen in PDF.

Wat ga jij monteren?

Deze handleiding gebruik je tijdens het in elkaar zetten en plaatsen van een radiatorbekleding. Volg de stappen en lees de onderhoudsinstructie goed door, dan komt alles goed!

Bekijk handleiding >
Heb jij een ophoogset bij je bestelling? Dan is het handig om deze handleiding erbij te pakken. Een ophoogset gebruik je wanneer je een radiatorbekleding wilt plaatsen waarbij de radiatorknop omhoog wijst. De ophoogset zorgt ervoor dat de bekleding, wanneer deze is geplaatst, niet gaat zakken en netjes op zijn plek blijft zitten.

Bekijk handleiding >
De kolomset is speciaal gemaakt om ervoor te zorgen dat een radiatorbekleding ook op een kolom-/lamellenradiator te plaatsen is. De platen monteer je op de voorkant van de radiator, om daarna de magneten te kunnen plaatsen.

Bekijk handleiding > 
Heb je een radiator die langer is dan 302 cm? Dan kunnen wij deze niet met één bekleding niet bekleden. Hiervoor zijn twee bekledingen nodig die gekoppeld kunnen worden met een koppelset. De koppelset is alleen op aanvraag te bestellen. Dit doen wij omdat we graag assisteren bij het bepalen van de juiste te koppelen maten. Heb je dus zo'n lange radiator? Neem dan gerust contact met ons op.

Bekijk handleiding >
Ga je een verticale radiator bekleden? Deze bekleding heeft een aparte handleiding. Een verticale radiator is uitsluitend op aanvraag te bestellen. Neem gerust contact met ons op.

Bekijk handleiding >