Instructievideo's: opmeten

Ben je klaar om jouw radiatorbekleding te bestellen, maar heb je graag wat meer uitleg over hoe je deze moet meten? Wij zijn er voor je! Op deze pagina vind je uitgebreide video's met daarin de duidelijke instructies over hoe je jouw radiator kan opmeten. 

We leggen het opmeetproces van een radiator aan je uit door middel van twee video's. In de eerste video 'opmeten: hoe doe je dat?' laten we zien hoe je de diepte, hoogte en lengte van jouw radiator kan opmeten. In de tweede video 'opmeten radiatorknop' gaan we wat dieper in op de mogelijkheden bij verschillende soorten radiatorknoppen en hoe je dit kan meten.

In de onderstaande video leggen we je uit hoe je de diepte, hoogte en lengte van jouw radiator meet. Ben je benieuwd naar wat de mogelijkheden zijn met jouw radiatorknop en hoe je dit kan meten? Bekijk dan de video 'Opmeten radiatorknop'.
Hier leggen we je uit wat de mogelijkheden zijn bij verschillende soorten radiatorknoppen en hoe je dit kan meten. Een thermostaatknop kunnen we niet mee bekleden omdat deze de omgevingstemperatuur meet. Heb je een gewone knop? Dan kunnen we dit in de meeste gevallen mee bekleden. Dit is afhankelijk van de positie van de knop. Bekijk de onderstaande video voor de volledige instructie.

AL KLAAR OM AAN DE SLAG TE GAAN?

Radiatorbekleding samenstellen