Inmeetservice

Onze inmeetadviseurs zijn er om jou te ondersteunen tijdens het inmeten of om jou volledig te ontzorgen door op locatie de radiator(en) in te meten. Sentimo biedt twee soorten inmeetservices aan: inmeetservice aan huis en inmeetservice via videocall.

Inmeetservice aan huis

Ga jij voor complete ontzorging? Vul dan het inmeetservice formulier in door op onderstaande knop te drukken. De kosten voor de inmeetservice aan huis zijn €75,-. Bij een aankoop van 3 radiatoren of meer is deze gratis.

Inmeetservice aanvragen

Inmeetservice via videocall

Kom je zelf een heel eind met inmeten maar zit je nog met wat vragen? Maak dan een afspraak met een van onze inmeetadviseurs door een videocall aanvraag te doen. Omdat wij niet op locatie kunnen komen om de radiatoren in te meten, bieden wij deze videocall inmeetservice gratis aan!

Inmeetservice via videocall aanvragen

Zelf aan de slag?

Wil je snel aan de slag met het samenstellen van jouw eigen Sentimo radiatorbekleding? Het samenstellen online gaat heel gemakkelijk en snel.

Geen zorgen! De niet goed = geld terug garantie geldt altijd op webshop aankopen. Je kan een foutieve bestelling altijd retourneren binnen 14 dagen na levering. 

Bestel jouw Sentimo hier