Sentimo radiatorbekleding is een eenvoudig product waarmee je in één klik jouw oude radiator omtovert tot een design radiator. Niet langer hoeft een radiator een storend element in jouw woning te zijn.

Meten = weten

De covers zijn geschikt voor elke woonruimte, zelfs voor in vochtige ruimtes zoals de badkamer. Door middel van een handig bouwpakket kun je de bekleding in elkaar zetten en zo op de radiator klikken met behulp van magneten.

Je krijgt aan de hand van de door jouw gemeten maten, Sentimo maten toegewezen. De diepte maat van de bekleding wordt altijd kleiner dan de door jouw gemeten maat omdat de bekleding los van de muur geplaatst moet worden. De hoogte en de lengte maat worden altijd een aantal cm groter dan de door jou opgemeten maten omdat de bekleding om de radiator moet kunnen sluiten.

Geef je het inmeten liever uit handen? Maak dan gebruik van onze inmeetservice! Onze adviseur komt bij je langs, meet de radiatoren op en geeft hierbij een passend advies. Ook heeft de adviseur altijd een kleurwaaier bij zich om samen met jou de kleur van de bekleding te bepalen!

Kies de uitvoering

Sentimo maakt onderscheid tussen twee soorten bekleding. De variant 'Solid' en 'Groove'. De variant Solid heeft een gladde plaat en de variant Groove is een plaat met om de 5cm een groef. Bekijk hieronder twee voorbeelden!

Solid

Groove

Kleur bepalen

Op onze website heb je keus uit verschillende kleuren. De meeste kleuren die Sentimo beschikbaar stelt zijn voornamelijk RAL-kleuren. Twijfel je over de kleur? Op de site is het mogelijk om kleurstalen te bestellen. De kleurstalen zijn gemaakt van metaal en geven direct een indruk van de kwaliteit van de bekleding. 

Bekijk hier een voorbeeld video van de montage van een Sentimo