Handige info

Handige info over Sentimo Radiatorbekleding! Onze unieke, metalen radiatorbekleding geeft een bestaande radiator in -letterlijk- één klik een nieuwe look.

Snelle prijscheck

Weet je de maten van de radiator niet exact maar wil je toch een prijsinschatting voor een Sentimo?

Klik dan hier

Tips & advies

Sentimo’s digitale informatiebron speciaal voor jou! Van tips voor het ontluchten van je radiator tot advies voor jouw radiator ombouw.

Bekijk alle tips

Hoe het werkt

Sentimo Radiatorbekleding! Onze unieke, metalen radiatorbekleding geeft jouw bestaande radiator in -letterlijk- één klik een nieuwe look.

Bekijk hoe het werkt

Veelgestelde vragen

Heb je vragen over Sentimo? Vind hier de meeste antwoorden.

Lees meer

Inmeetservice

Geef je het inmeten van de radiator(en) liever uit handen of doe je het graag samen met één van onze adviseurs? Maak dan een inmeet afspraak aan huis of via een videogesprek.

Lees meer

Aanvraagformulier

Bekleding van Sentimo is geschikt voor bijna alle radiatoren. Zo ook de verticale radiatoren. Deze zijn nog niet te bestellen via onze online tool, daarom ontvangen wij graag de maten van de radiator per mail zodat wij een offerte voor je kunnen maken.

Lees meer

Instructievideo's & handleidingen

Hulp nodig bij het inmeten en/of het monteren? Bekijk dan hier de instructievideo's voor het inmeten en de montage van onze producten, of download de montagehandleidingen.

Ga naar de instructies